Laatu & vastuullisuus

Betoco Oy - Avainlippu
Avainlippu

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Kotimaisuus on keskeinen osa Betoco Oy:n toimintaa, omistus mukaan lukien. Olemme luotettava suomalainen perheyhtiö.

 

Betoco Oy - Suomen vahvimmat

Suomen vahvimmat 2020

Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yritykselle hyvästä maksukäyttäytymisestä sekä positiivisista taloudellisista tunnusluvuista. Tämä sertifikaatti takaa asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille sen, että yhteistyö Betoco Oy:n kanssa on kestävällä ja luotettavalla pohjalla.

 

Betoco Oy - Menestyjät

Kauppalehti Menestyjät 2017

Betoco Oy luokitellaan menestyjäyritykseksi hyvän tuloksen, kannattavuuden, vakaan toiminnan ja kasvukehityksen perusteella. Menestyjä-sertifikaatin myöntää Kauppalehti, joka edellyttää yrityksen kuuluvan taloudellisen suorituskykynsä perusteella niin oman toimialansa kuin koko maan parhaimmistoon.

 

Betoco Oy - AAA luottoluokitus
AAA korkein luottoluokitus 2017

Betoco Oy:n saama korkein luottoluokitus edellyttää vakiintunutta toimintaa, positiivista taustaa ja maksutapaa sekä hyvää taloutta.

Betoco Oy - Luotettava kumppani
Luotettava kumppani

Betoco Oy löytyy Luotettava kumppani -palvelusta, jossa voi käydä lukemassa Raportit-palvelusta tilaajavastuulain mukaisia papereitamme. Voit käydä katsomassa tarkempia tietoja yrityksestä kirjautumalla sisään ”Raportit” -palveluun.

Betoco Oy - RALA pätevyys
RALA-pätevyys

Betoco Oy on saanut RALA-pätevyyden täyttämällä tilaajavastuulain vaatimukset. Myös Betocon resurssit sekä tekninen osaaminen ovat todentuneet henkilö- ja kalustoresurssien osalta referenssikohteissa. Betoco Oy on myös huolehtinut vastuuvakuutuksista sekä täyttänyt lainsäädännön vaatimukset tilipäätöstietojen osalta.


Rakennusteollisuus RT:n jäsenyys

Betoco Oy on Rakennusteollisuus RT:n jäsenenä sitoutunut noudattamaan alan työehtosopimuksia (TES-jäsenet) sekä järjestöjen sääntöjä. Betoco Oy on myös sitoutunut noudattamaan sääntöjen puitteissa sovittuja ohjeita, määräyksiä ja päätöksiä.