Betoco Asunnot Oy

Betoco Asunnot Oy:n perustajaosakkaat ovat pitkän linjan rakennusalan ammattilaisia. Osakkaiden rautainen ammattitaito ja monipuolinen kokemus takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Pienen organisaation toiminnan perusedellytyksenä on, että perustajaosakkaat voivat olla aidosti ylpeitä jokaisesta kohteestaan. Tämän varmistamiseksi osakkaat ovat mukana hankkeen alusta loppuun, alkaen tontin hankinnasta aina asuntojen myyntiin saakka.

Betoco Asunnot Oy:n tavoitteena on rakentaa vuosittain yksi uusi kerrostalokohde ja vakiinnuttaa näin asemansa tunnetusti laadukkaana asuntorakentajana.

Kohteet toteutetaan yksi kerrallaan. Pieni mittakaava mahdollistaa yksilöllisten tarpeiden huomioimisen ja tasokkaan lopputuloksen. Toiminta-alueena on Etelä-Suomi.

Osakkaiden henkilökohtainen sitoutuminen ja toiminnan tunnustettu ammattimaisuus ovat mahdollistaneet myös nimekkäiden, jo asemansa vakiinnuttaneiden yhteistyökumppaneiden käyttämisen mm. suunnittelussa ja kohteiden myynnissä.

 

Betoco Asunnot Oy:n perustajaosakkaiden ensimmäinen kerrostalokohde valmistui Pirkanmaalle, Orivedelle, vuonna 2014. As Oy Puistolankujan Helmi on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja se erottuu alueen muusta uudistarjonnasta modernilla ja tyylikkäällä ilmeellään.

Uusin kohde on ennakkomarkkinoinnissa Söderkullassa oleva Gneissinkaari 7 josta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Betoco Asuntojen www-sivut löydät osoitteesta www.betocoasunnot.fi

 

Luotettava Kumppani